I år har en gruppe i Møre og Romsdal holdt klein og mitteltreff i Sykkylven. Veldig bra oppmøte med tanke på årets sykdomsforløp. Men treff ble det og med et flott loddsalg hvor overskuddet gikk inn på Nmhk Kleinspitz sin konto. Tusen takk til dere alle på Møre og alle dere andre som kjøpte lodder 🙂

Velkommen igjen i 2020 🙂

Vi arrangerer hvert år et treff for kleinspitz eiere og mittelspitz eiere. I 2017 var treffet hjemme hos promotor for disse treffene Marianne Søgaard Nilsen. Marianne har en stor eiendom som er inngjerdet. Det er også plass til en campingvogn eller to.

Her blir det litt aktivitet for de som ønsker å være med, samt et loddsalg med enormt mange flotte loddpremier 🙂

Ta med mat og drikke , vi holder grill og grillkull for grilling. Husk ta med barn og hunder, og godt humør.

Velkommen 🙂

Dogs4All.

Dette er årets største utstilling i Norge og den er på Lillestrøm Arena. Her kommer det folk og hunder fra fjern og nær og mange land. Norsk og Nordisk utstilling på samme helgen.

Her har også veldig mange raser satt opp stand for sin rase eller raseklubb. Norsk Miniatyrhund klubben har også stand her for alle sine raser. Vi har en stand hver oss. Som vi gjør i stand med våre farger og eventuelle ting vi måtte ha for vår rase. Kleinspitzen har egen stor stand med rasefoldere om rasen vår, klubbfolder om Nmhk. Vi deler ut tidligere nr av Mininytt. Vi har også loddsalg med mange flotte premier lørdag og søndag. Alle som står på stand har kunnskaper om rasen vår og kan besvare spørmål. Velkommen 🙂

Rasespesialer.

Hvert år har vi vår flotte rasespesial , dette gjelder alle raser i Nmhk. Så den helgen i året, kalles fra i år av for St Hans spesialen. I år vil den være på et nytt stort sted Bjerke Stadion på Maura. Her er det plass til mange ringer, og campingvogner og bobiler er det 100 plasser med strøm. Tilgang på vann og toaletter er det også. Så den ideelle plassen for året`s store begivenhet for Nmhk.

Vi legger også rasens årsmøte til denne helgen på lørdagen etter at rasen er ferdig i ringen.

Mere utfyllende info vil komme 🙂

Velkommen 🙂